Battleship Building_ 2010

The Grade II listed Battleship Building, originally designed as a British Rail maintenance depot in 1968, was fitted out to accommodate an environmental consultancy and MEP firm’s London offices. The fit-out provided 1,000m2 of space to accommodate up to 90 staff, with new meeting rooms, conference rooms, showers and kitchen / dining facilities. The front of house area, nick-named the ‘Bus Stop’ doubles as a staff meeting area and CDP presentation space. It also forms the social hub of the office, giving staff a recreational area with its own informal character. The project was featured as a part of LONDON OPEN HOUSE 2011, and opened its doors to 294 visitors, over the course of one day.

 

A-ZERO A0 ARCHITECTS LONDON CENTRAL SOUTHWARK NORTHWOOD BRAGHENHAM LEIGHTON BUZZARD ELEPHANT & CASTLE CAMBERWELL KENNINGTON PECKHAM AWARD WINNING SUSTAINABLE DESIGN ENVIRONMENTAL DESIGN DOMESTIC RESIDENTIAL DESIGN ECO

 

 

 

commercial, featured projects